Nedim Mekić u Željezničaru?

Čeka se zvanična potvrda

Nedim Mekić u Željezničaru?

E. Škorić

Iako je još uvijek nezvanično, saznajemo da će Nedim Mekić pojačati redove Željezničara.

Dvadesetpetogodišnji ofanzivni vezni uskoro bi trebao da bude i zvanično novi stanovnik Grbavice, nakon što je postigao dogovor sa Željezničarom.

Mekić je u Radniku proveo zadnje tri godine i ove sezone bio je jedan od ključnih igrača ekipe iz Bijeljine. Prethodno je igrao za GOŠK, Travnik, Zvijezdu iz Gradačca, Igman, a još kao junior je igrao u Željezničaru.

Ove sezone je ukupno odigrao 18 utakmica za Radnik i imao je dva gola i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko ne bude nenadanih problema, Mekić će dobiti priliku da opet zaigra u dresu svog omiljenog kluba i da pokaže da vrijedi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1603307845
Starasan igrac bolji od damira sadikovica najbolji igrač radnika 3 godine
6 19
Brazuka
Jel to futbol osime? Sram te bilo ovo pojačanje? Za termin jel. odlazi iz želje amare ti si zlo
13 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi