Svi nogometaši na raspolaganju Jakiroviću

HŠK Zrinjski danas odradio prvi trening u ovoj godini

Netom nakon press konferencije, te prozivke nogometaša koja je bila zatvorena za javnost, Sergej Jakirović poveo je nogometaše HŠK Zrinjski na prvi trening u 2021. godini.

Novom šefu stručnog stožera Plemića na raspolaganju su bili svi nogometaši osim Pere Stojkića koji je danas i pomalo iznenađujuće odlučio završiti svoju nogometnu karijeru. Mario Tičinović koji je nedavno operirao prepone radio je izdvojeno od ostalih igrača s kondicijskim trenerom te se skoro očekuje i njegovo priključivanje u puni trenažni proces.

HŠK Zrinjski će na pripremama odigrati čak 10 pripremnih utakmica a prva je na programu već u subotu kad će Mostarci odigrati susret protiv člana 2. HNL Croatie iz Zmijavaca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.