Čeka se zvanična potvrda

Mesut Ozil je sa tri simbola otkrio svoj naredni klub!

Admin Čaušević

Mesut Ozil odlazi tamo gdje će biti izuzetno cijenjen, poštovan i omiljen.

Još u djetinjstvu je Ozil svojoj majci obećao da će jednog dana igrati za Fenerbache, a to obećanje će ispuniti u narednim danima.

Odlični veznjak je raskinuo ugovor s Arsenalom nakon nekoliko mjeseci agonije i neigranja obzirom da su ga Topnici otpisali.

Nijemac turskog porijekla je svoj naredni klub objavio na Twitteru uz tri simbola: žuto srce, plavo srce i sat koji odbrajava realizaciju posla.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Uradio je to nakon što je velikan iz Istanbula objavio stihove iz turske pjesme: "Dođi, da budemo dan i noć..."

Tako će Ozil nastojati da karijeru oživi u Fenerbacheu i ovom klubu nakon nekoliko godina posta donese silno željenu titulu prvaka Turske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.