Pripreme bordo tima

FK Sarajevo neće u Antaliju, glavni dio priprema u Umagu, poznati i rivali za prijateljske mečeve

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sarajevo u ponedjeljak je počeo pripreme za drugi dio sezone.

Posljednja tri dana aktuelni prvak BiH je marljivo radio u Ljubuškom, a 20. januara u Hercegovini odigrat će prvu pripremnu utakmicu, nakon čega slijedi povratak u Sarajevo.

Iako redovno Sarajevo glavni dio priprema obavlja u Antaliji, zbog velikog broja zaraženih u Turskoj i činjenice da je lakše obezbijediti sigurno putovanje autobusima za igrače, stručni štab i drugo osoblje, umjesto u Antaliji priprme će se obaviti u Umagu.

Ekipa će u Umagu boraviti od 28. januara do 9. februara gdje će odigrati ukupno tri prijateljske utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prva se igra 30. januara protiv Domžala, zatim 2. februara protiv Levskog iz Sofije te 8. februara protiv Triglava.

Po povratku u Sarajevo planirana je još jedna prijateljska utakmica, a protivnik i termin odigravanja susreta bit će naknadno definisani.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.