Numan Kurdić ide na novu posudbu i to u klub kojeg ne vole navijači Sarajeva

Karijeru nastavlja u Albaniji

Numan Kurdić ide na novu posudbu i to u klub kojeg ne vole navijači Sarajeva

E. Škorić

Nakon što je okončana posudba u Novom Pazaru, Numan Kurdić se vratio u Sarajevo, ali samo na kratko.

Ovaj mladi štoper će ostatak sezone provesti u redovima Kukešija, ekipe koja nije omiljena među navijačima Sarajeva zbog ranijeg susreta u Evropi.

Kurdić je produkt akademije bordo kluba, ali nije imao prostor za igru na Koševu, pa je posuđen zajedno sa Ševkijom Resićem u superligaša iz Srbije, Novi Pazar.

Sada će u Albaniji pokušati da stiče dodatno iskustvo i da napreduje, a s obzirom da se radi o posudbama, očigledno je da u Sarajevu smatraju da posjeduje kvalitete i da se planira u budućnosti računati na njega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

185 centimetara visoko defanzivac igrao je u Novom Pazaru 16 utakmica, od toga je u 11 bio starter.

On će u narednim danima stići u Tiranu gdje će biti i zvanično predstavljen kao novi član Kukešija. Osim toga, albanski klub je dogovorio dolazak još jednog defanzivca, Viktora Velkoskog, koji je igrao u Vardaru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
A sto ih ne bi voljeli?Pa nisu nam oni krivi sto Bandovic amaterski brani i sto kloc Melunovic ne zna sutnuti penal
17 3
Brazuka
Volim kad ismijavate lažne divove hahaha kukesi u srcu
6 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi