Novi interes za ofanzivca Sarajeva

Zvučni transfer na vidiku: Rahmanović bi mogao postati peti bh. fudbaler u istom timu

Admin Čaušević

Amar Rahmanović je među najtraženijim igračima u Premijer ligi što uopšte nije iznenađenje obzirom na njegove odlične igre. 

Iza Rahmanovića je fantastična godina. Sa Sarajevom je postao prvak BiH, a uspio je zaigrati i za reprezentaciju BiH.

Za Bordo klub je ugovorom vezan još pola godine zbog čega bi vrlo lako mogao realizovati inostrani transfer u narednim sedmicama.

Ofanzivni veznjak je najinteresantiji turskim klubovima, a posljednji klub koji je pokazao ozbiljan interes je Konyaspor.

Amar Rahmanović FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

14 nastupa
13 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
6 asistencija
6 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Turski mediji pišu da će se do kraja ove sedmice znati hoće li Rahmanović potpisati za "zeleno-bijele" ili ne. Dosta toga će zavisiti od odluke trenera İsmail Kartal.

U slučaju potpisa Konyaspora Rahmanović bi postao peti bh. fudbler u tom timu nakon Ibrahima Šehića, Marina Aničića, Denija Miloševića i Amira Hadžiahmetovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.