Defanzivac sretan zbog potpisa

Neven Laštro se vratio iz Vijetnama i pronašao novi klub

Samir Mlaćo

Nekadašnji član bh. klubova Travnika, Širokog Brijega, Zrinjskog i Mladosti Neven Laštro pronašao je novi klub.

Laštro se vratio iz Vijetnama i potpisao za hrvatskog drugoligaša Cibaliju iz Vinkovaca.

"Taman prije Vijetnama u kojem sam proveo dvije godine bio sam u nekim kontaktima s ljudima iz Cibalije, nisam čak bio ni daleko od dolaska u Vinkovce, ali nismo se tada našli, da pravo kažem ne znam sad više ni zbog čega. Uglavnom, u životu ponekad ne ide po planu, nego po sudbini", rekao je Laštro.

Iskusni defanzivac rođen u Zenici sigurno će biti pojačanje za Cibaliju, a posebno je sretan bio trener ovog tima Petar Tomić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Laštro se dotakao i epizode u Vijetnamu gdje je nastupao dvije godine.

"Zgodno dvogodišnje iskustvo. Prva sezona u klubu Than Quang Ninh bila je super, u drugoj su iz meni teško objašnjivih razloga klupske ambicije rapidno splasnule. Imali smo momčad vrijednu borbe za prvaka, ali smo se uljuljkali u zlatnoj sredini".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.