Nisu pronašli zajednički jezik

Sokratis nije više fudbaler Arsenala · Zvanično

Haris Zilić

Arsenal i Sokratis nisu našli zajednički jezik u pregovorima, tako da je grčki defanzivac i zvanično slobodan fudbaler.

Ovu vijest je objavio ugledni Sky Sport, a nakon toga ista je potvrđena putem zvaničnih stranica Arsenala na društvenim mrežama.

Sokratis se ranije dovodio u vezu sa Sevillom i Betisom, odbio je ponudu Genoe, a jutrošnje informacije govore da je na meti Schalkea, koji želi još par iskusnih fudbalera u svojim redovima u borbi za opstanak u Bundesligi.

Sokratis je u dresu Arsenala odigrao 44 utakmice, postigao tri gola, a u redove Topnika došao je 2018. godine iz Borussije Dortmund. Pored Arsenala i Borussije nosio je još dres Werdera, AC Milana, Genoe, Volosa, a karijeru je počeo u AEK-u iz Atine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.