Operacija opstanak: Schalke bi mogao angažovati još jednog iskusnog fudbalera

Ugovor sa Topnicima ima do ljeta 2021. godine

Operacija opstanak: Schalke bi mogao angažovati još jednog iskusnog fudbalera

H. Zilić

Prvotimac Arsenala i grčki internacionalac Sokratis, još uvijek je na "čekanju".

Pisalo se o njegovom odlasku iz Arsenala, a ugledni Sky Sport prenosi vijest da će se konačna sudbina ovog defanzivca znati u narednih nekoliko dana. 

Po medijima se spominje i odlazak u Schalke, gdje bi svojim iskustvom pomogao Rudarima u borbi za opstanak. Schalke je već u svoje redove vratio našeg Seada Kolašinca, te Klass Jana Huntelara, a sigurno da bi i Sokratisevo iskustvo bilo od velike pomoći.

Sky Sport također prenosi da će Sokratis obaviti još jednu rundu razgovora sa Upravom Arsenala oko eventualnog produženja ugovora na još sezonu i po. Sokratisu ugovor sa londonskim timom ističe u junu 2021. godine. Trenutna vrijednost grčkog defanzivca prema transfermakrtu iznosi četiri miliona eura. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
Sokratis je sporazumno prekinuo saradnju sa Arsenalom. Sad je slobodan igrač.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi