Čeka se razgovor

Barbarez ipak u reprezentaciji BiH?

Admin Čaušević

Sergej Barbarez nije izabran za novog selektora reprezentacije, ali bi ipak u narednom periodu mogao obnašati neku od funkcija vezanu za naš nacionalni tim.

Naime, postoji mogućnost da Barbarez uskoro postane tehnički direktor reprezentacije BiH.

To je na press konferenciji potvrdio i podpredsjednik krovne kuće bh. fudbala, Milorad Sofrenić, međutim važno je napomenuti da Barbarez nije jedini kandidat za tu poziciju.

"Do početka kvalifikacija će biti odlučeno ko će biti tehnički direktor, a to će sigurno biti neki od bivših reprezentativaca", rekao je Sofrenić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Otkrio je Sofrenić šta je presudilo da legendarni kapiten Zmajeva ne bude selektor.

Barbarezu bi to bio prvi trenerski poziv i to je jedini faktor koji je prelomio. To je presudna stvar", kazao je Sofrenić. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.