Busquets ne igra u narednom kolu

Pjanić nakon utakmice saznao vijesti koje će ga konačno usrećiti?

Endin Čaušević

Barcelona je danas u gostima bila bolja od Elchea sa 2:0.

Katalonski klub uspio je da dođe do nova tri boda i vrati se na treće mjesto na tabeli. Barcelona je slavila sa 2:0, a bh. reprezentativac Miralem Pjanić ponovo je odgledao meč svog kluba s klupe za rezervne igrače.

Pjanić je već duže od mjesec dana bez minutaže u La Ligi, te mu Ronald Koeman ni danas nije odlučio pružiti priliku.

Šansu je dobio čak i Riqui Puig koji je uspio da zabije gol za 2:0 i u bitnom trenutku se dokaže Nizozemcu pred utakmicu u narednom kolu kada će Barca dočekati Athletic Bilbao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, u narednom meču neće igrati Sergio Busquets zbog žutih kartona, te španski mediji vjeruju da će Pjanić konačno dobiti šansu. No, i Puig je pokazao da Koeman na njega može računati i bit će zanimljivo vidjeti ko će na kraju zamijeniti Busquetsa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.