Abdulah Skaka potvrdio

Grad Sarajevo sa FK Željezničar potpisao ugovor o finansijskoj podršci kluba sa Grbavice

Admin Čaušević

Predstavnici FK Željezničar i aktuelni gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka potpisali su ugovor o finansijskoj podršci  kluba s Grbavice. 

Skaka, koji će u narednom periodu predati gradonačelničku poziciju je tu vijest potvrdio na svom Facebook profilu.

"Grad Sarajevo kontinuirano podržava projekte FK Željezničar, njihove omladinske škole, nastupe juniora u ligi šampiona, seniorske timove, ali i infrastrukturne projekte koji poboljšavaju uslove na stadionu Grbavica za održavanje velikih međunarodnih i utakmica nogometne reprezentacije BiH.

Sa direktorom Mustafom Nurkom sam potpisao ugovor o finansijskoj podršci klubu koji ove godine obilježava stogodišnjicu osnivanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sportski kolektiv sa bogatom tradicijom kao što je FK Željezničar, to i zaslužuje.

Svim igračima, Stručnom štabu, Upravi kluba i navijačima „plavih“ želim u budućnosti još bolje rezultate", naveo je Skaka.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.