27

Komentari (27)

rabodimis
Poslije opstina, kantona, drzavnih organa, saveza, raznih udruzenja... sljedeca vijest je KJU "Ljubica Ivezic" potpisao ugovor o finansijskoj podrsci zeljeznicaru.. Ne znam kako ih vise nije stid, poklonili su im NAS stadion, poklonili im NASU zemlju koju sad prodaju, obnovili im stadion od NASIH para, zive od NASIH para.. Rupa bez dna sa brkatim papkom na celu.. Jos jedan uzaludni projekat sda politike..
19Blue21
Kmeeee kmeeeee kmeeeee hahahahaha
starigrad
Čujem da će pomozi želju. ba pogurati Vratnok, Hrid i Vrbanjuša vrijednom donaciji po 300 maraka. Svaka im čast. Pomozi jaki nejakom
rabodimis
@19Bleu21 Ne bi covjeku bilo krivo da bar to ide na nesto normalno, da ulazu pare u djecu u neki napredak.. ovako porezni obveznici placaju brkatom papku kamate na njegove mutne radnje.. I ja sam primoran zahvaljujuci ovom kriminalcu Skaki da ucestvujem u tom.. Sto se mene tice ima Skaka puno bitnijih ustanova za finansijsku podrsku, ovo je samo cirkulacija novca medju kriminalcima + pateticna reklama za sda.. Bacene pare, ukratko.. Al eto ako je vama pobjeda da "izmuzete" od nekog pare, stas, uzivajte onda.. Svi nose svoje pobjede i svoje trofeje.. ;)
bazaorao
Grad Sarajevo i treba podržati najveći klub u grad a to je Željezničar. Isto tako bi grad Tuzla trebao podržati najjači klub u tom gradu Tuzla City. Mostar Zrinjski itd. Uvijek je podrška bila na strani velikana...
pjanke.sa
U ovom slicaju posrnulog propalog rezimskog kluba pod krinkom javnosti da je radnicki klub itd itd hahaha smijesan velikan.
bazaorao
riječi čovjeka koji je u pijanom stanju se nikad i nigdje ne uzimaju ni u razmatranje a kamoli za nesto više...
Sarbit2019
Novi projekat Semir Beg (Gay) Ceric prepisuje poslovni plan od imigranata oni na semaforima prose uz pomoc Paloma maramica , ovi ispred Vjecnice stoje i maramice dilaju sta ce X.LI reci ovo je bruka za klub koji ce do 2030 imati zlatnu kopačku. FK Paloma Željkan.Velik li si Željo.
zeljousrcu1921
jel ti lakse sad kako su to ispricao
Sarbit2019
zeljousrcu1921@ nije mi lakše sta ima on vama davati pare samo brukate grad evo sad koji god Avion doleti iz Sarajeva u zemlje EU po 4 sata kontrola Aviona traje. Pilot,Policija,Stuardesa izadu i se deru gdje je JANJE gdje je JANJE ovi Janjad unose u Avion,trebas da od stida u zemlju propadneš,Sto vam Skaka daje pare da možete slijedeci put BIK-a pečenog unjeti u Avion.Samo nas brukate.Vama treba uzeti pare zbog loseg imiđa i štete koju nanosite gradu,a ne da vam još daju.
zeljousrcu1921
nemoj mi se sekirat ne valja ti zbog zdravlja
Sarbit2019
zeljousrcu1921@prestat cu cim nas vi prestanete brukati uvoditi u Avione domace životinje Janjad,Krave,Ovce,Kokoške i kada prestanete živjeti na račun Grada Opcine i drugih institucija.Prestanite prositi i tražite pare od X.LI i onoga vaseg presjednika koji navija za Borac slika se u dresu FKS ,a vodi Željkana.
SarajevoFC
Evo ovih što sve sami ... isprose.
copinjo
Normalno da će grad podržati najveći klub u državi. Hvala gospodinu Skaki na podršci. Ovi što pišu "prosjaci,merhamet,itd" prije 7 dana je isto učinjeno i za manji sarajevski klub.
pjanke.sa
Bogati koliko je dato Sarajevu iz budzeta Grada, de nas prosvijetli
copinjo
Nisu navedene cifre, baš kao i za ovaj članak, ali finansijska pomoć je bila. Datum je bio 20.01. tako da to pisanje raznoraznih imena nema smisla.
PitarTutnjevac
Radnicka klasa!!!
TSS
Jaci od ratova, režima i partija
SonPen1946
zeljousrcu1921
ti vise na zeljinim objavama nego na fks objavama hahhaahaha
Kems
Kontra sistema, rezima i ostale gluposti...
Dtox
Radnicka klasa
Tas14
Morao je Skaka malo nešto donirati, jer otvoreno navija za Sarajevo. King Skaka
forza_juve
FK Prosjaci heh
Manijak19871921
Pa degenu glupi nismo mi prosijaci ne molimo mi za pare majku ti ****m glupu
forza_juve
@Manijak19871921 mah eto Skaka moli da vama dadne koji dinar, manijak ne može biti svak heh
pjanke.sa
Bravo @forza_juve, ova ****a oz Zeljnicmara dobili su vise para od Grada i NSBiH nego Barcelona. Ali malo macku teleca glava
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.