Održana sjednica novog UO FK Željezničar, predsjednik Cerić vjeruje u osvajanje trofeja

Klub sa Grbavice nedavno dobio novog predsjednika

Održana sjednica novog UO FK Željezničar, predsjednik Cerić vjeruje u osvajanje trofeja

S. Mlaćo

Sinoć je u Plavom salonu FK Željezničar i putem video linka održana prva sjednica novog Upravnog odbora ovog kluba na čelu sa predsjednikom Samirom Cerićem.

Samir Cerić je novi predsjednik FK Željezničar, a dosadašnji Upravni odbor pojačan je s Dinom Osmanovićem i Sam. X Lijem. Novooformljeni Upravni odbor sinoć je održao prvu sjednicu.

"Razgovaralo se po pitanju tekućih problema od finansija do usklađivanja statuta i novog modaliteta vezano za investicije i generalno razmatranje sljedećih koraka i načina na koji možemo u najkraćem vremenskom periodu postaviti Klub na zdrave noge. Na taj način želimo ući u kraj sezone uz nadu osvajanja jednog od trofeja. Sjednica je održana u punom sastavu izuzev gospodina Lija s kojim sam se čuo neposredno prije sjednice i s kojim ću ove sedmice razraditi novu strategiju po pitanju sponzorstva, investitora i sportsko-tehnoloških solucija", kazao je za zvaničnu stranicu kluba nakon sjednice Samir Cerić, predsjednik FK Željezničar.

Podsjetimo, FK Željezničar se nalazi na pripremama u Međugorju, a Plavi su prvi dio sezone okončali na drugom mjestu sa devet bodova zaostatka za jesenjim prvakom FK Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

south
Evo padobranaca sa lavora da kazu koju pametnu a to sto je vjetnamac sada naplacuje dugove od korone i prodaje za sicu najbolje igrace bas napredujete.A ima da svoja damu pojedete jos malo
17 23
SonPen1946
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA
18 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi