FOTO: EPA

Pred duel sa Bolognom

Novi problemi za Rossonere: Pioli bira između Krunića i Mandžukića?

Haris Zilić

Milan će u subotu u 20. kolu Serije A gostovati Bologni, nakon serije od dva poraza. U prvenstvu su izgubili od Atalante, zatim u Kupu od Intera.

Stefano Pioli nije dobio lijepe vijesti pred put u Bolognu. Zbog povrede za meč neće konkurisati Kjaer i Diaz.

Pomenuti fudbaleri su se požalili na povrede nakon utakmice Kupa protiv Intera, koju su Rossoneri izgubili rezultatom 2:1.

Izostanak Diaza, mogao bi otvoriti priliku našem Radetu Kruniću da zaigra od prve minute, ali i Mariju Mandžukiću, ako bi se Pioli odlučio da krene ofanzivnije.

Duel u Bologni je za Milaneze bitan i sa psihičke strane da trijumfom razbiju seriju od dva poraza, ali i rezultatski da zadrže lidersku poziciju u prvenstvu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.