Pogba reagovao na priče da je Ibrahimović rasista: "Nemojte da se šalite s tim"

Oglasio se na Twitteru

Pogba reagovao na priče da je Ibrahimović rasista: "Nemojte da se šalite s tim"

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović našao se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon sinoćnjeg okršaja koji je imao s Romelom Lukakuom.

Naime, sinoć je Inter nakon preokreta sa 2:1 pobijedio gradskog rivala Milan i plasirao se u polufinale Kupa Italije, ali nakon utakmice svi su pričali samo o okršaju Ibrahimovića i Lukakua.

Oni su u finišu prvog poluvremena imali žestok verbalni okršaj i pošteno su izvrijeđali jedan drugog, a ostali igrači su uspjeli da reaguju prije nego što je došlo do fizičkog okršaja.

Lukaku je bio bijesan zbog onog što mu je Ibrahimović rekao i htio je fizički da se obračuna s njim u tunelu, ali na svu sreću uspjeli su ga zaustaviti.

Na kraju su se pojavile čak informacije da je Ibrahimović na rasnoj osnovi vrijeđao Belgijanca, ali je to i sam Zlatan demantovao danas na društvenim mrežama. Nakon svega oglasio se i Paul Pogba koji je u odličnim odnosima s obojicom jer su zajedno igrali u Manchester Unitedu.

Pogba je poručio da nema šanse da je Zlatan rasista i da mediji ne trebaju da ga prikazuju u takvom izdanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zlatan rasista? Toliko me voli da je zadnja osoba za kojeg bih rekao da je rasista. Dajte, nemojte da se šalite s tim", poručio je veznjak Manchester Uniteda putem Twittera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Niko ne kaze da je rasist nego da je nacin na kojeg je provocirao bio rasisticki, jer je napao covjeka koji je katolik i belgijanac i nema veze sa voodoom govoreci mu da je vezan za to, samo zato sto je porijeklom iz afrike. Kao da je nama bosancima reko "idi tamo glupane pricaj o muji hasi i fati" jer su nas tako komsije predstavljale. Jasno da ima rasisticku podlogu
3 8
Krosteutegurovic
Jeste ovo sa rasizmom dosadilo, znači dok se uđe u neku raspravu sa nekim obojanim odma si rasista. Živo preseravanje.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi