Čelnici Milana iznenadili Ibrahimovića prije treninga u Milanellu

Morao je podnijeti izvještaj

Čelnici Milana iznenadili Ibrahimovića prije treninga u Milanellu

E. Čaušević

Fudbaleri Milana sinoć su poraženi u gradskom derbiju protiv Intera, te su se oprostili od Kupa Italije.

Inter je nakon preokreta uspio da slavi sa 2:1 i plasira se u polufinale, ali nakon meča svi su govorili samo o okršaju kojeg su u finišu prvog poluvremena imali Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku.

Ibrahimović i Lukaku su žestoko vrijeđali jedan drugog, te je bilo na rubu fizičkog okršaja. Saigrači su uspjeli nekako da ih razdvoje, a verbalni sukob nastavio se i u tunelu.

Kasnije je Ibrahimović zbog crvenog kartona ranije završio meč, a potom je Inter došao do preokreta i plasmana dalje. Iba se izvinio saigračima zbog onog što je uradio jer je svjestan kako je sve to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji u Italiji objavili su danas da je Ibrahimović imao i sastanak s čelnicima kluba. Sastanak je održan prije treninga u Milanellu, a Ibrahimović je čelnicima kluba objasnio šta se sinoć dešavalo.

Također, Ibra je na društvenim mrežama demantovao da je vrijeđao Lukakua na rasnoj osnovi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Dosli da mu daju IZVINJENJE za GLUPOST koju je napravio..
0 6
moscleo1
Naslov i clanak nemaju veze jedno s drugim.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti