Neće se vraćati u Ljubuški

Tuzla City promijenio plan priprema

Admin Čaušević

Nakon okončanog uvodnog dijela kojeg su proveli u Tuzli te prvog dijela u Ljubuškom, fudbaleri Tuzla Cityja drugi dio pripprema će obaviti u Umagu, a ne ponovo u Ljubuškom kako je to prvobitno planirano.


"U Ljubuškom smo imali jako dobre uslove, istina teren nije u idealnom stanju, što se vidjelo na utakmici sa Čapljinom, pa je stručni štab tražio da ovaj drugi dio priprema odradimo gdje su kvalitetniji tereni. Odluka je pala na Umag i tamo će igrači sigurno imati znatno kvalitetnije uslove" kazao je direktor tuzlanskog premijerligaša Saša Vugdalić.

Tako će Plavi nakon povratka iz Hercegovine sedam dana trenirati u Tuzli, a u petak, 5. februara putuju za Hrvatsku.

"U Umagu ćemo boraviti od 5. do 17.februara gdje ćemo odigrati četiri kontrolne utakmice. Protivnike ćemo saznati u narednim danima", istakao je Vugdalić.

Prije polaska u Umag, Tuzla City će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu i to u srijedu u Ugljeviku protiv Zvijezde 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti