Musemić: Možda ćemo dovesti još jednog igrača

Komentar nakon meča protiv Veleža

Musemić: Možda ćemo dovesti još jednog igrača

H. Zilić

Tuzla City je u prijateljskoj utakmici savladao Velež u Vrapčićima rezultatom 0:1, a nakon meča izjavu je dao šef stručnog štaba tuzlanskog tima, Husref Musemić, koji je naglasio da ekipa nije bila opterećena rezultatom.

"Uslovi za igru su bili super. Nismo bili opterećeni rezultatom. Opet smo dali priliku svim igračima, dvije ekipe po poluvrijeme. Stvaramo već neku sliku. Hasanović se vratio. Odigrao je dosta dobro, oslobodio se straha. Možda ćemo dovesti još jednog igrača to bi bilo to", rekao je Musemić nakon meča sa Veležom.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Sretno rođo do titule ako Bog da. Najjaci si i da zgazis Sarajevo ko nekad sa Slobodom na Kosevu 0:3.
2 1
AsmirM
Tuzlanski kanton zasluzuje da barem imaju jednog prestavnika u evropi , jer imaju najvise stanovnika i klub koji to uspije zaradio bi dobro .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi