Bilo je svega

Samo je on trebao: Dok se Ibra svađao s Lukakom, Vidal ga je podmuklo provocirao

Admin Čaušević

Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović su se umaklo potukli u finišu prvog poluvremena utakmice italijanskog Kupa između Intera i Milana. 

Ibra je sve započeo kada je Belgijanaca nazvao magarcem, zatim je spomenuo njegovu majku i "vodoo magiju" na što Lukaku nije mogao ostati miran.

Opsovao je napadač Intera Ibri njegovu ženu i bio je spreman da se fizički obračuna s njim.

I dok se lide Rossonera "bavio" s Lukakom podmuklo i sa strane ga je provocirao Arthuro Vidal koji je poznat kao prznica na terenu.

Madridski AS je objavio video na kojem se može čuti i vidjeti Vidal kako iz pozadine dobacuje Ibrahimoviću i naziva ga klovnom.

Lukaku i Ibrahimović su se svađali i nakon kraja prvog dijela. Belgijanac je tada zaprijetio 12-godina starijem kolegi da će mu pucati u glavu.

Italijanski disciplinci su pokrenuli istragu, a eventualne kazne se očekuju u narednim danima. Sigurno je da je Lukaku zbog suspendovan na jedan meč zbog akumulacije žutih kartona, baš kao i Ibrahimović koji je dobio crveni karton.

Inter je taj meč poslije preokreta dobio s 2:1 te će u polufinalu igrati protiv Juventusa. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.