Di Marzio otkrio: Traje sastanak čelnika Rome i Intera

Edin Džeko glavna tema

Di Marzio otkrio: Traje sastanak čelnika Rome i Intera

Endin Čaušević

Edin Džeko je ovih glavna tema italijanske javnosti jer se sve više piše o njegovom odlasku iz Rome.

Bh. napadač je u nekoliko navrata ostajao u Romi iako je imao nekoliko primamljivih ponuda, ali čini se da će ovaj put biti primoran da napusti klub. Naime, Džeko je došao u sukom s trenerom Paulom Fonsecom koji ga je udaljio iz prvog tima.

Već nekoliko dana čelnici Rome pokušavaju da nađu klub koji želi dovesti Džeku, ali u finišu prelaznog roka to i nije tako jednostavno.

No, danas se pojavila informacija da Inter želi dovesti Džeku, te da pregovaraju s Romom oko razmjene igrače. U suprotnom pravcu išao bi Alexis Sanchez, ali sada je problem jer bi finansijski Džeko više koštao Inter od Alexisa što se tiče plate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Postoji mogućnost da Inter ponudi nekog drugog igrača, a ugledni novinar Gianluca Di Marzio objavio je da je trenutno u toku sastanak između čelnika ovih klubova koji pokušavaju pronaći rješenje jer je Inter itekako zainteresovan za dovođenje Džeke.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Prije 12 minuta na SS “traje tajni sastanak između Intera i Rome, Dzeko glavna tema” ——————- prije 42 minute na SS “Romu kao da je neko prokleo: Stigao odgovor Intera za Edina Džeku Ništa od razmjene”———- autor oba članka causevic... šta da se kaže ???
12 2
user1599499530
Ja mislim da se i vi smijete sami sebi ....??? prije pola sata nista od razmjene sad traje sastanak oko razmjene ...ko vam drma kavez...??
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti