Detalji iz tunela San Sira: Lukaku je žestoko prijetio Ibri, htio mu je pucati u glavu!

Žestoka svađa

Detalji iz tunela San Sira: Lukaku je žestoko prijetio Ibri, htio mu je pucati u glavu!

A. Čaušević

Romelu Lukaku je totalno izgubio živce nakon provokacija Zlatana Ibrahimovića na meču Kupa Italije Milan - Inter. 

Sve je počelo u kaznenom prostoru prilikom jednog prekida. Ibra kao Ibra, voli da provocira. Tako je bilo i ovaj put. Prvo je Belgijancu rekao da je majmun, nakon čega je počeo obračn.

Nakon što su počastili psovkama i uvredama svađa je nastavljane i u tunelu San Sira, a Lukakove prijetnje su bile zaista opasne.

Prema infromacijama koji objavljuju italijanski mediji napadač Intera je Ibri čak prijetio i smrću.

[twitter]https://twitter.com/kofighozt/status/1354348476302323713[/twitter]

"Hoćeš da pričaš o mojoj majci, kurvin sine? Pucat ću ti u glavu", prijetnja je koju je Lukaku uputio Ibrahimoviću.

Međutim, kada je počeo drugo poluvrijeme sve je izgledalo normalno. Glave su se ohladile, a na kraju je razloga za slavlje imao Lukaku jer je Inter slavio s 2:1, a on je zabio iz penala.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Beclija90
**** vas engleski i ko vas nauci. Zlatan mu je rekao ‚donkey‘ a ne ‚monkey. Tako da ga je nazvao magarcem a ne majmunom.... steta da vama skola ne treba za vake clanke.
14 0
Shik
Mnoge je Zlatan penzionisao i samarao likove jace od Lukakua.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi