Foto - Screenshot

Justin Gaethje sasvim iskren

Rival iz oktagona priznao: Nisam siguran da postoji čovjek koji može pobijediti Khabiba

Midhat Šljivak

Justin Gaethje posljednji je čovjek sa kojim se borio Khabib Nurmagomedov.

U oktobru prošle godine Gathje je zaustavljen od Khabiba u drugoj rundi i tako je zaustavljen njegov niz pobjeda.

The Eagle se nakon tog meča oprostio, a Gaethje kao i većina drugih sa kojim se borio tvrdi da je Khabib jednostavno dimenzija više za sve druge iz lake kategorije UFC-a.

"Khabib je veoma, veoma snažan. Nevjerovatno je kako mijenja pozicije dok je na podu. Ima i mogućnost da sakrije bol jer sam ga čisto pogađao, znao sam da je osjetio bol, ali nije je pokazivao", rekao je Gaethje i nastavlja:

"Ima odličnu bradu. Jesam li se mogao drugačije boriti i odabrati drugu taktiku? Ko zna, ali nisam baš siguran da ovog čovjeka iko može pobijediti u UFC-u ili na svijetu", rekao je Gaethje.

Khabib je još uvijek vlasnik pojasa, ali vrlo lako bi se moglo desiti da ga uskoro napusti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.