"Ako Conor dobije meč za titulu, ja se više neću boriti u UFC-u"
Foto - Screenshot

Justin Gaethje iskren

"Ako Conor dobije meč za titulu, ja se više neću boriti u UFC-u"

M. Šljivak

Conor McGregor je poražen od Dustina Poiriera nokautom u drugoj rundi.

Nakon poraza irska MMA zvijezda je istakla da želi revanš i to za titulu prvaka lake kategorije, ali takve riječi su pogodile brojne borce UFC-a koji su mnogo aktivniji i koji su zaista sjajni prethodnih godina.

Justin Gaethje je jedan od njih i on tvrdi da će otići iz UFC-a ako Conor dobije šansu za titulu.

"Ako on dobije borbu za titulu, ja se nikad više neću boriti u UFC-u- Trenutno je rangiran kao šesti, dobio je jednu borbu u životu u lakoj kategoriji, bira protivnike i borbe. Nemam poštovanja za njega, ali bih se volio boriti sa njim. Znam da to neće biti moja naredna borba, upravo su mu noge prebijene, a ja to radim bolje nego iko u UFC-u", rekao je Gaethje.

Gaethje je u karijeri na omjeru 22-3. Posljednji meč je izgubio od Khabiba Nurmagomedova u borbi za titulu, a poraze još ima od Dustina Poiriera i Eddieja Alvareza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi