Stigao iz Novog Pazara

Uspješan debi Kurdića za Kukeši

Haris Zilić

Sarajevo je prije nekoliko dana poslalo Numana Kurdića na novu posudbu. 

Mladi fudbaler se jesenas "kalio" u Novom Pazaru gdje je odigrao gotovo sve utakmice, a dodatno iskustvo će sada sakupljati u albanskom Kukešiju koji ga je predstavio kao veliko pojačanje.

Tako je danas u prvenstvenom duelu protiv Skenderbeua zauzeo mjesto u prvoj postavi, a posao je u zadnjoj liniji odradio vrlo dobro što pokazuje i sam rezultat. Kukeši je kao gost slavio sa - 4:0.

S Kurdićem u ekipi Kukeši je poslije šest kola prvi put sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Ostaje da se vidi da li će Kurdić dobrim igrama u Albaniji izboriti za šansu u redovima bh. prvaka Sarajeva. Na Koševo je stigao još kao junior iz mostarskog Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.