Resić i Kurdić na novim posudbama?

Neće ostati u Sarajevu

Resić i Kurdić na novim posudbama?

A. Beganović

Mladi fudbaleri Sarajeva, Ševkija Resić i Numan Kurdić, neće sezonu okončati u Novom Pazaru.

Naime, Novi Pazar je službeno saopštio da se pomenuti igrači vraćaju u Sarajevo sa posudbe, koja je trebala trajati cijelu sezonu.

Međutim, kako SportSport.ba nezvanično saznaje, ova dvojica mladih fudbalera neće se dugo zadržati u redovima aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, odnosno i drugi dio sezone će najvjerovatnije odraditi negdje na posudbi.

Neslužbeno, zainteresiranih klubova za njihovim uslugama ima, no svakako da će mladi fudbaleri zajedno sa strukom Bordo tima donijeti najbolju odluku vezanu za nastavak njihove karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Kurdić je za Novi Pazar u prvom dijelu sezone odigrao 16 utakmica u prvenstvu, dok je Resić u prvenstvu odigrao utakmicu manje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tas14
Resića treba ostaviti, i onako treba pomoć Handžiću
5 3
Miki2
Eto vama su se ispovidili da li će ih ostaviti u FK Sarajevo ili će ih poslati na posudbu....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi