Klopp može biti zabrinut

Dva koraka naprijed, deset nazad: Liverpool je ponovo šokirao na Anfield Roadu!

Admin Čaušević

Liverpool je ponovo šokirao vlastite navijače, ovaj put senzacionalnim porazom od Brightona na Anfield Roadu.

Činilo se da se Redsi s dvije važne pobjede u Londonu nad Tottenhamom i West Hamamom vraćaju pobjedničkom ritmu, ali večeras uslijedio novi hladan tuš.

Puni plijen s Anfield Roada odnijeli su popularni Galebovi. Gol vrijedan punog plijena zabio je Alzate. Pogodak pogledajte ovdje.

Brighton se pokazao kao odličan tim. Igrali su dosta hrabrosti i obzirom na prilike iz drugog dijela mogli su postići i više od jednog gola.

S druge strane, ovaj poraz je svkakao unazadio šanse Redsa da mogu odbraniti titulu prvaka obzirom da vodeći Manchester City u posljednje vrijeme ne zna za kiks.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo ova dva tima igraju za četiri dana te bi taj susret mogao odrediti sudbinu Liverpoola u nastavaku sezone Premiershipa.

Do nova tri boda stigao je i West Ham i to nad Aston Villom rezultatom 1:3. Lingard kao da se preporodio jer je zabio dva gola. Treći gol za Čekičare djelo je sjajnog Souceka. Za Villu je zabio Watkins i to na asistenciju koga drugog nego sjajnog Grealisha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.