Foto - EPA

Informacija koja nije smjela da se pojavi u javnosti

Barcelonu neko uništava otkrivanjem povjerljivih informacija: Nova žrtva je Ansu Fati

Midhat Šljivak

Barcelona u posljednje vrijeme ima mnogo problema sa krticama unutar kluba.

Prije nekoliko dana list El Mundo je dobio detalje o ugovoru Lionela Messija vrijednom 555 miliona eura, što je izazvalo brojne komentare, a danas se pojavila još jedna povjerljiva informacija iz kluba.

Ovog puta je 'žrtva' mladi Ansu Fati. Otkriveno je kako je mlada nada Barcelone imala još jednu operaciju na koljenu u januaru i to zbog činjenice da njegov oporavak od prve operacije nije išao baš najbolje.

Činjenica da je ova informacija izašla u javnost poprilično je pogodila zvijezdu Barcelone. Nije sretan što je sve 'procurilo' u javnost i vidno je uznemiren.

Informaciju o njegovom sporijem oporavku u ponedjeljak je objavio madridski list AS, a TV3 je danas otkrio da je bila i druga operacija i da postoji mogućnost i za treću intervenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno da u katalonskom klubu postoji krtica i nevjerovatno je da ovako povjerljive stvari tek tako se pojavljuju u javnosti.

Fati je u novembru povrijedio ligamente lijevog koljena i odmah je završio na operaciji, no ispostavilo se da ona nije dobro odrađena i nije mogao da se vrati normalnom trenažnom procesu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.