Hoće li Koeman zadati novi udarac Miralemu Pjaniću?
Foto - EPA

Mladi Puig će dobiti prednost protiv Betisa?

Hoće li Koeman zadati novi udarac Miralemu Pjaniću?

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić ponovo je u nemilosti trenera Barcelone Ronalda Koemana.

Bh. veznjak često zna presjediti utakmicu na klupi. Očigledno je da nije u ozbiljnim planovima nizozemskog stručnjaka, a Diario Sport tvrdi da bi bh. veznjak mogao sa klupe početi i nedjeljni meč protiv Betisa.

Šansu bi od prve minute mogao dobiti mladi Riqui Puig. On bi trebao zamijeniti nekog od trija Sergio Busquets - Frenkie de Jong - Pedri, ako Koeman odluči nekog od njih odmori za meč polufinala Kupa Kralja protiv Seville.

Pretpostavlja se da bi Busquets mogao odmoriti. De Jong bi se povukao na njegovu poziciju, a ispred njega bi igrali Pedri i Puig.

Miralem Pjanić bi po tome ponovo čekao šansu sa klupe, ali postoji opcija u kojoj bi i Pjanić zaigrao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To bi se desilo ako bi se Koeman odlučio odmoriti i Pedrija, ali male su šanse da će baš dvojica iz veznog reda odmarati i vjerovatno će bh. fudbaler svoju šansu ponovo čekati sa klupe.

Meč Betisa i Barcelone igra se u nedjelju od 21 sat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
Pa budimo iskreni, Pjanic da je vrijedio Juventusu ne bi ga zamijenili za Arthura.
4 6
user1585249870
**** vas Pjanic vise. Zaboli koga hoce li igrat, navikli smo da ne igra i gotova stvar.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi