Napravio veliku grešku

Svi ismijavaju Alissona na Twitteru, a onda se javio Dejan Lovren

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras su doživjeli težak poraz na svom terenu od Manchester Cityja sa 4:1.

Meč na Anfieldu je, između ostalog, obilježila i velika greška koju je napravio golman domaćeg tima Alisson Becker. Brazilac je u 76. minuti kod rezultata 2:1 City napravio veliki kiks koji je prelomio meč.

Alisson je dodao loptu u noge Bernardu Silvi koji je to iskoristio i uposlio je Raheema Sterlinga, a on je bez problema pogodio za 3:1.

Na Twitteru su mnogi odmah krenuli da ismijavaju golmana Liverpoola i porede ga s bivšim članom ovog tima Lorisom Kariusom koji je pravio neshvatljive greške dok je branio za Redse.

No, prvi koji je stao u odbranu Alissona bio je Dejan Lovren koji se oglasio na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svi učimo kad napravio grešku, a ne kada ostvarimo uspjeh", poručio je dojučerašnji član Liverpoola.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.