Za vikend izgubili od Freiburga

Je li Terzićeva sreća kratkog daha? U Borussiji su već odlučili

Admin Čaušević

Četiri pobjeda, remi i četiri poraza učinak je Edina Terzića na klupi Borussije Dortmund kako je naslijedio Luciena Favrea.

Borussija je zakomplikovala stvari za plasman u Ligu prvaka. Konkurenti su uspjeli pobijediti i tako iskoristiti poraz Žuto-crnih.

Terzićev ugovor traje do kraja godine, međutim nakon serije slabijih rezultata počelo se špekulisati o mogućem rastanku.

Međutim, generalni menadžer kluba Michael Zorc je stavio tačku na i kada je u pitanju ta tema.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"To uopšte nije problem. Ubijeđeni smo da možemo uspjeti s Edinom. Očekujem od iskusnijih igrača da podignu svoje performanse i preuzmu odgovornost", rekao je Zorc.

Borussija Dortmund je trenutno šesta na tabeli te za mjestom koje vodi u Ligu prvaka kasni četiri boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.