Saigrač uporedio Mbappea i Haalanda: Ko je više talentovan, a ko radi kao zvijer?
Foto - EPA

Meunier otkrio

Saigrač uporedio Mbappea i Haalanda: Ko je više talentovan, a ko radi kao zvijer?

M. Šljivak

Belgijski fudbaler Thomas Meunier imao je čast da igra sa dvojicom velikih talenata svjetskog fudbala Kylianom Mbappeom i Erlingom Haalandom.

Sa Mbappeom je Meunier sjajno sarađivao u PSG-u, a od ove sezone igra sa Haalandom u Borussiji.

Belgijanac je uporedio mlade zvijezde i rekao je svoje mišljenje o obojici.

"Dvojica potpuno različitih igrača. Kylian radi sve instiktivno i dopušta da talenat govori sam za sebe. Sa druge strane Erling se više ponaša kao zreo čovjek. Manje je talentovan, ali radi zaista žestoko. On također može biti svjetska klasa. Da sam predsjednik kluba, potpisao bih ih obojicu", poručio je šefu PSG-a mEUNIER.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland se često u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom iz Borussije, ali PSG nije tim koji je za sada zainteresovan za njega.

Chelsea i Manchester City su klubovi koji spremaju ponudu za njega i Haaland bi mogao završiti u Engleskoj.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi