Problemi za lidera Primere

Uzbuna u Atleticu: Jorgandžije prestale trenirati!

Admin Čaušević

Atletico Madrid ove sezone igra odlično, vodeći je tim La Lige i prvi favorit za osvajanje titule obzirom na formu Barcelone i Reala.

Najveći protivnik Atleticu u ovom dijelu sezone je koronavirusa. Jorgandžije su nakon posljdnjih pozitivnih slučajeva prestale trenirati.

Večeras na Wanda Metropolitanu trebaju igrati svoj meč protiv Celte, a posljednja provjera i priprema za taj meč nije održana.

Diego Simeone i igrači će lično vlastitim automobilima doći na stadion jer je velika mogućnost da još neki od testova koji su urađeni danas budu pozitivni.

Dembélé, Joao Felix, Carrasco, Hermoso, Correa, Vrsaljko, Costa, Giménez, Suárez, Lodi, Torreira su igrači koji su imali problema s koronavirusom. A Simeone je u strahu da se ta lista dodatno ne produži.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti