Aguero ima brojne ponude, ali samo ga u jednom klubu sanjaju
Foto - EPA

Tim iz Madrida ga želi nazad

Aguero ima brojne ponude, ali samo ga u jednom klubu sanjaju

Midhat Šljivak

Sergio Aguero bi na kraju ove sezone mogao napustiti Manchester City.

Argentinac je već deceniju član Građana, ali čini se kako je došlo vrijeme za rastanak i City mu već traži zamjenu.

Aguero bi karijeru mogao nastaviti u Španiji. Već se određeno vrijeme povezuje sa Barcelonom, ali interes za njega pokazuje i njegov bivši tim Atletico Madrid.

Navodno, Jorgandžije bi rado u svoje redove vratile 32-godišnjeg napadača. Sanjaju o njegovom povratku u klub i zbog toga će ga pokušati angažovati u ljetnom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neće im biti nimalo lako da ga angažuju. Interes za Argentinca pokazuju još Juventus, Real Madrid i PSG i svima je veoma privlačno što se za njega neće isplaćivati nikakva odšteta.

Aguero je u prethodnih 10 godina odigrao 379 utakmica za City i zabio je 256 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Gdje su ovi iz Livepola ? Gdje ide titula, ha ha..Klopp je dr za Pep Gvardiolu, evo sad se vidi, ispasise ih pravo na domacem terenu, steta sto stadion nije bio pun, bar 60 minuta, jer bi svi otisli kuci prije zadnjeg zvizduka.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi