Messi u dresu PSG-a

U Barceloni bijesni zbog fotografije koju je objavio France Football i vjeruju da je to sve naručeno

Endin Čaušević

France Football objavio je jučer fotografiju Lionela Messija u dresu PSG-a što je izazvalo velike osude iz Barcelone.

Barcelona i PSG uskoro igraju dvomeč u osmini finala Lige prvaka, a situacija između ovih klubova se poprilično zaoštrila. Glavni razlog za to je Lionel Messi za kojeg se špekuliše da će na kraju sezone napustiti Barcu i potpisati upravo za Parižane.

Iz PSG-a ne kriju želju da dovedu Messija na kraju sezone, a to rade itekako javno u svojim izjavama. Takve stvari nerviraju Ronalda Koemana i čelnike Barcelone koji su poručili da takvo ponašanje i nije baš profesionalno.

U Bareloni su jučer ponovo bili itekako ljuti na nove špekulacije, te smatraju da je to sve "naručeno" od strane PSG-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, France Football jučer je objavio na naslovnici fotografiju Messija u dresu francuskog kluba što se Kataloncima uopšte nije svidjelo. Oni smatraju da se to sve namjerno radi kako bi poljuljali atmosferu u svlačionici Barce pred dvomeč protiv PSG-a.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.