6

Komentari (6)

Pajver
Koliko bi tek bili bijesni da su objavili muralemovu sliku u dresu PSG-a ??????
jony1919
Da ih hoće PSG pocijepat ko siroče napolitanku...
realno_govoreci
Ovi iz Barcelone postali kao Srbi,svi su protiv njih .Vlastite greske i propuste svaljuju na druge kao npr Real,evo sad urota i sa strane PSGa,ko je treci na tapeti
Ajax11
Barca se u ligi i kupu provlaci na jedvide jade! Sve tekme koje su prije par sezona dibijali sa 2-3 gola razlike, sada jedva. U LS ce doziviti ponovo totalni krah kao i prošle godine protiv Bayerna i to ce biti definitivno kraj za Mesija!
Mele
500 miliona eura, Holand, Felix. Aguero, Leotaro. ma samo da biras kojeg ces da dovedes..Messi je svoje najbolje ostavio u Barsi, moze jos koju sezonu da igra jako dobro, ali ne kao prije pet ili deset godina.
Slobodas
Barcelona ko pacenica kakva , Mesi je bio legenda ali za one pare sto sad ima ne vrijedi , za te pare mozes dovesti pola ekipe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.