Foto - EPA

Napustio ekipu

Jerome Boateng se hitno vraća u Njemačku

Midhat Šljivak

Fudbaler Bayerna Jerome Boateng hitno je otputovao u Njemačku.

On je danas napustio kamp kluba u Dohi i zaputio se kući, a razlog je naravno smrt njegove doskorašnje djevojke Kasije Lenhardt.

Ova 25-godišnjakinja jutros je pronađena mrtva u Berlinu. Izvršila je samoubistvo i to samo nekoliko dana nakon što su oboje potvrdili raskid veze.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Trener Bayerna Hansi Flick potvrdio je da se Boateng već zaputio u Njemačku i da se na njega neće računati u utakmici finala Svjetskog klupskog prvenstva protiv Tigresa.

Sigurno da je i Boateng u velikom šoku. Sa Kasijom se rastao u dosta čudnim okolnostima, a sada je došlo do velike tragedije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.