"Prijetila je da će me uništiti, širila je laži o meni na društvenim mrežama"
Kasia Lenhardt

Jerome i Kasia su imali nevjerovatnu vezu

"Prijetila je da će me uništiti, širila je laži o meni na društvenim mrežama"

M. Šljivak

Kasia Lenhardt, 25-godišnja manekenka i bivša djevojka fudbalera Bayerna Jeromea Boatenga, pronađena je mrtva u stanu u Berlinu.

Kasia je, prema navodima njemačke policije, izvršila samoubistvo, a na ovaj potez se odlučila sedam dana nakon raskida sa zvijezdom Bayerna.

Boateng je sa atraktivnom manekenkom u vezi bio godinu i po, ali je odlučio da se rastane od nje zbog brojnih ucjena koje je imala prema njemu.

"Kasia mi je često prijetila da će me uništiti. Prijetila mi je da će mi uništiti karijeru i da ću ostati bez djece. Najavljivala je da će me optužiti za prebijanje jer je znala da me je za isto optužila majka moje djece i da smo na sudu zbog toga", rekao je nedavno Boateng za Bild i nastavio je:

"Kontaktirala je čak moju bivšu djevojku i majku moje djece kako bi svjedočila u njezinu korist. Sve je činila da me uništi. Kreirala je lažne profile na društvenim mrežama da širi laži i da me uništi", istakao je Boateng i završio je:

"Nadam se da će dobiti pomoć jer joj je ona hitno potrebna".

Nakon raskida oglasila se i Kasia. Iz njenih navoda se nije dalo zaključiti da bi mogla ovako nešto napraviti. Boatenga je nazvala đavolom.

"Okončala sam vezu zbog tvojih laži i prevara. Progovorit ću, ali moram se prvo sabrati. Trebat će mi vremena. Uzvratit ću udarac, nikad nisam bila tako odlučna, jer sam iskorištena i prevarena", napisala je ona.

Navodno je Kasia imala i problema sa alkoholom i nažalost njezini problemi su okončani tragično.

Top Komentari

Keno
Dont stick your dick in crazy brate
6 1
Zulfikar
Treba to ispitati, mozda nije suicid vec ubistvo. Treba ugljesu ispitati, vec je na sudu zbog nasilja dakle misu costa posla.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi