Novajlija na treningu Slobode

Veznjak se priključio pripremama tuzlanskog tima

Novo lice na treningu Slobode

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

Na današnjem treningu FK Sloboda među prvotimcima se pojavilo novo lice.

Slobode se intenzivno priprema za proljetnu polusezonu, sutra igraju peti pripremni meč protiv Vršca, a na današnjem treningu primjetili smo novog fudbalera među Crveno-crnim.

Vanja Marković (26) priključio se pripremama starijeg tuzlanskog premijerligaša. Marković igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, a u Tuzlu je stigao iz ekipe Torpedo Kutaisi (Gruzija). Ovaj rođeni Beograđanin već sutra bi se mogao naći u sastavu Slobode, a kako nezvanično saznajemo vrlo brzo bi mogao i potpisati ugovor sa Crveno-crnim sa Tušnja što smo jučer i najavili.

Marković je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za ekipe Korona Kielce (Poljska), Vardar (S. Makedonija), Farense (Portugal), Kaposvar (Mađarska), te ranije navedeni gruzijski Torpedo. Inače, radi se o fudbaleru koji je ponikao u Partizanu, a nastupao je i za U-19 i U-21 reprezentaciju Srbije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.