Vanja Marković novo pojačanje Slobode?

Stiže u Tuzlu

Vanja Marković novo pojačanje Slobode? · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode punom parom se spremaju za drugi dio sezone Premijer lige.

Tuzlanski klub se trenutno nalazi na osmoj poziciji sa 22 boda i sigurno je da će cilj biti da do kraja sezone pokušaju popraviti svoje mjesto na tabeli.

Sloboda se već nekoliko sedmica priprema za nastavak sezone, a još uvijek nije kompletiran igrački kadar jer se očekuje dolazak nekoliko pojačanja.

Kako neslužbeno saznajemo novo pojačanje Slobode će biti Vanja Marković koji bi u narednom danima trebao potpisati ugovor s ovim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Srbijanski fudblaer igra na poziciji zadnjeg veznog, a prethodnu godinu dana proveo je u Gruziji gdje je nastupao za Torpedo Kutaisi. No, početkom januara je napustio ovaj klub, te je postao slobodan igrač.

On je ponikao u Partizanu, a još je igrao za Korona Kielce, Vardar, Farense i Kaposvar.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Zamisli pojacanja, 20 dana pred pocetak prvenstva..i naravno neki STRANI PANJ ce uzeti mjesto LOKALNOM MOMKU koji je BARA BARA sa spomenutim.
8 11
roki-rokic
Dovode *****E od igraca iz Smrdije i HR. Da ista vrijede nebi ni na karti Bosnu pokazivali .Bolje dati lokalnom momku sansu nego invalide dovoditi i jos debelo placati.Pa u bivsoj drzavi BiH JE IMAL NAJVISE PRVOLIGASA i najbolji fidbaleri su nicali u BiH Pape,Hase,Osim,Mujic,Sliskovic,Vaha,Mara, Janjus,Smajlovic,Pasic,Tuce,Hukic i mnogi drugi.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti