Koronavirus poharao Hajduk, otkazana utakmica

Edmir Škorić

Hajduk je u nedjelju od 17:05 sati trebao da odigra meč 21. kola HNL-a protiv Slaven Belupa, ali je isti otkazan zbog problema s koronavirusom u redovima splitskog kluba.

Sedam osoba je u Hajduku pozitivno, od čega pet igrača i dva člana stručnog štaba. Svi su u samoizolaciji, a meč sa Slavenom neće se igrati u nedjelju.

U obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige Josipa Breznog između ostaloga stoji:

"Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno."

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.