Trener Rijeke otjeran sa treninga Hajduka, pa sa brda dvogledom pratio trening
FOTO: HNK Rijeka

Sutra se igra derbi 21. kola HNL

Trener Rijeke otjeran sa treninga Hajduka, pa sa brda dvogledom pratio trening

S. Mlaćo

Sutra će snage na Rujevici odmjeriti Rijeka i Hajduk u derbiju 21. kola HNL-a.

Ovaj susret uvijek privuče mnogo paženje, a prije meča dogodio se zanimljiv događaj.

Naime, trening Hajduka špijunirao je Vjekoslav Miletić, trenerom u stručnom štabu Rijeke. Hajdukov trener Paolo Tramezzani zatražio je od njega da ode, što je ovaj učinio ali nastavio posao 'raditi' sa brda.

Dvogledom je pratio trening i bilježio ono što bi trebalo pomoći njegovom klubu pred derbi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovakvi događaju i nisu novost, a sličan se desio u Engleskoj prije dvije godine kada je jedna osoba špijunirala trening Derby Countyja.

Radilo se o osobi koju je poslao trener Leedsa Marcelo Bielsa koji se kasnije i ispričao tadašnjem treneru Derbyja Franku Lampardu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Ima ih se stvarno što i špijunirat kad su nas dobili svega tri puta od 2012 godine i dolaska Damira Miškovića na čelo NK Rijeke. Dobit ćemo ih opet. Forza Fiume.
1 0
Sarbit2019
Propali tim iz Dalmacije nije titule uzeo 20 godina Dimamo ih raznjeo i kao oni ozbiljni njih neko špiunira.Mogli su dok je Tito naređivao daj Hajduku titulu simpatican je,nema vise
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi