Slavili sa 3:2

Vis Simm-Bau u prijateljskoj utakmici pobijedio Slobodu

Endin Čaušević

Fudbaleri NK Viss Simm-Bau danas su u prijateljskoj utakmici pobijedili tuzlansku Slobodu sa 3:2.

Utakmicu su bolje otvorili igrači Slobode koji su u desetoj minuti utakmice poveli sa 1:0, a strijelac je bio Husejinović.

Međutim, samo četiri minute kasnije bilo je 1:1. Šero je izveo korner, a nakon nespretne reakcije golman Slobode poslao je loptu u svoju mrežu za poravnanje rezultata.

Vis Simm-Bau je već u 17. minuti preokrenuo na 2:1. Šero ponovo odlično centrira iz prekida, a ovaj put gol postiže Kovač.

Sloboda je u 28. minuti utakmice uspjela da poravna na 2:2 kada je efektan pogodak postigao Saša Maksimović. No, Vis Simm-Bau je do nove prednosti stigao u samom finišu prvog dijela.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U centru pažnje ponovo se našao Mirza Kovač koji je drugim golom na utakmici povisio na 3:2 i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat ove utakmice.

U nastavku smo vidjeli dosta izmjena na obje strane, a rezultat se nije mijenjao do kraja meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.