Novo lice na treningu Slobode
Novajlija na treningu Slobode

Veznjak se priključio pripremama tuzlanskog tima

Novo lice na treningu Slobode

E. Dindić, foto: E. Dindić

Na današnjem treningu FK Sloboda među prvotimcima se pojavilo novo lice.

Slobode se intenzivno priprema za proljetnu polusezonu, sutra igraju peti pripremni meč protiv Vršca, a na današnjem treningu primjetili smo novog fudbalera među Crveno-crnim.

Vanja Marković (26) priključio se pripremama starijeg tuzlanskog premijerligaša. Marković igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, a u Tuzlu je stigao iz ekipe Torpedo Kutaisi (Gruzija). Ovaj rođeni Beograđanin već sutra bi se mogao naći u sastavu Slobode, a kako nezvanično saznajemo vrlo brzo bi mogao i potpisati ugovor sa Crveno-crnim sa Tušnja što smo jučer i najavili.

Marković je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za ekipe Korona Kielce (Poljska), Vardar (S. Makedonija), Farense (Portugal), Kaposvar (Mađarska), te ranije navedeni gruzijski Torpedo. Inače, radi se o fudbaleru koji je ponikao u Partizanu, a nastupao je i za U-19 i U-21 reprezentaciju Srbije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1585252255
Mars pljuvaci svi odavdje.. od**** od Slobode !!!!
5 1
Slobodas
Daj jos spica i stopera i da mirno udjemo u sezonu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi