Koronavirus poharao Splićane

Odgođen derbi Hajduka i Dinama

Samir Mlaćo
Derbi Hajduka i Dinama koji je trebao biti odigran u nedjelju odgođen je.

Razlog je koronavirus koji je poharao HNK Hajduk. Trenutno Splićani imaju 12 zaraženih nogometaša i osam članova stručnog štaba, te su poslali zahtjev za odgodu meča.

Isti je očekivano i prihvaćen.

''HNK Hajduk nakon što je dana 12. veljače dostavio obavijest i dokumentaciju o pet igrača kojima je potvrđena zaraza koronavirusom, dana 15. veljače dostavio je novu obavijest i dokumentaciju za još sedam igrača. S obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, HNK Hajduk nije u mogućnosti odigrati utakmicu 22. kola HT Prve lige s Dinamom u zakazanom terminu 21. veljače, te je zatražio odgodu'', stoji u odluci povjerenika za natjecanje Prve HNL Josipa Breznog.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Utakmica će se igrati u prvom mogućem slobodnom terminu.

Dinamo trenutno ima 22 boda prednosti nad Hajdukom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.