Koronavirus poharao Hajduk, odgađa se i duel sa Dinamom

Čak 20 pozitivnih u klubu

Koronavirus poharao Hajduk, odgađa se i duel sa Dinamom

Samir Mlaćo
Hajduk je zbog većeg broja zaraženih nogometaša odgodio današnji meč prvenstva protiv Slavena Belupa.

Splićani su danas potvrdili da imaju 13 novozaraženih,  pa su sada na brojci od 20 pozitivnih.

Zaraženo je čak 12 nogometaša, osam članova stručnog štaba, dok su ostali u samoizolaciji.

"Zaraženo je 12 igrača i osam članova stožera, a ostatak momčadi je u propisanoj samoizolaciji. Klub će, u skladu s novim razvojem događaja, od povjerenika natjecanja Josipa Breznog zatražiti odgodu derbija s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju 21. veljače. Liječnička služba HNK Hajduk će vršiti pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili svi igrači i zaposlenici, a poduzete su i dodatne mjere zaštite. Svim zaraženima od srca želimo dobro zdravlje te brz i uspješan oporavak", objavio je Hajduk.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Splićani gotovo sigurno neće narednog vikenda igrati ni veliki derbi sa Dinamom.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti