Opet sačuvao svoju mrežu

Begović čudom na golu i protivničkog menadžera ostavio u nevjerici: "Ne znam šta je njegov problem"

Admin Čaušević

Asmir Begović je protiv Bournemoutha po 14. put ove sezone u Championshipu sačuvao svoju mrežu. Protiv Rotherhama je bilo 1:0. 

Begović je nakon sat vremena igre imao zaista čudesnu intervenciju kada je fenomenalno zaustavio jednu loptu koja je išla u same rašlje.

Ben Wiles je sjajno i precizno šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali se kapiten Trešnjica fantastično bacio te je spasio svoj gol. Odbranu pogledajte na 1:01 video priloga.

Poslije utakmice trenera Rorherhama je u šali kazao da ne zna šta je Begovićev problem jer uvijek brani odlično protiv njega.

"Uvijek tako samo protiv mene. Ne razumijem šta je njegov problem", kazao je Warne u šali te nastavio:

"On je odličan momak. Pratio sam njegovu karijeru. Kratko smo pričali nakon utakmice. Bila je to je to odlična odbrana i zato je on jedan od najboljih, ako ne i najbolji u ligi", rekao je Warne.

Inače, Warne i Begović su svojevremeno bili saigrači i to kada je bh. golman na samom početku karijere 2008. godine bio član Yeovil Towna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.