Kakav kiks Asmira Begovića: Bh. golman poklonio pogodak protivniku

Nevjerovatna greška

Kakav kiks Asmira Begovića: Bh. golman poklonio pogodak protivniku

M. Šljivak

Asmir Begović poklonio je pogodak ekipi Birminghama.

Bh. čuvar mreže očajno je reagovao nakon jednog ubačaja sa strane, lopta se odbila do Scotta Hogana, a ovaj zabija za 3:3.

Begović je nakon odličnog početka sezone sada u nešto lošijoj formi i to pokazuju greške koje su sve češće u posljednje vrijeme.

OVDJE pogledajte današnji gol...

Top Komentari

w41k3r
Kakva ti je ovo kretnja i pozicioniranje Asmire ziv bio..
4 0
Bego Institucija, ha ha ha. Ovo ti je za nauk Begovicu da se spustis sa visokih oblaka na zemlju jer nisi tako dobar golman kao sto mislis o sebi, nego vrati se ti u reprezentaciji BiH i budi rezerva golmanu Sehicu i cekaj svoju priliku da budes prvi golman reprezentacije BiH, Begovic je napustio reprezentaciju BiH jer ne zeli da bude rezerva Sehicu, Begovicu spusti se na zemlju, vrati se u reprezentaciju i cekaj svoju priliku, jer Begovicu mnogo si podigao svoje perje kao kakav paun, ovo je vec ne znam koja Begoviceva greska pri odbrani, razumijem da golman primi gol zato sto je nemoguce braniti ili zbog greske odbrambenih igraca, ali primiti gol zbog svoje greske, e to onda nije dobro.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije