Mreže mirovale, iako je bilo prilika

Remi bez golova Slobode i Rudar Prijedora

Samir Mlaćo, foto: Emir Dindić

U generalci pred drugi dio sezone nogometaši tuzlanske Slobode ugostili su danas jesenjeg prvaka Prve lige RS Rudar iz Prijedora.

Završilo je 0:0.

Gosti su prvi zaprijetili preko Kulenovića, a zatim u 27. minuti velika šansa za Husejinovića, no golman Trninić brani.

Nakon toga dubinska lopta za Dženisa Beganovića, no zakasnio je malo ofanzivac Tuzlaka.

U 43. minuti zatresla se prečka gola Slobode. Šutirao je Santos.

Sloboda je imala terensku incijativu u nastavku, a treneri su dali šansu svim igračima. U 73. minuti Dženis Beganović pada u šesnaestercu Rudara, no glavni sudija nije pokazao na bijelu tačku.

Do kraja bez uzbuđenja i ostalo je 0:0.

Prijateljski meč:

FK Sloboda - FK Rudar Prijedor 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda: Golubović, A. Beganović, Islamović, Jusić, Avdić, Kurtalić, Predragović, Maksimović, Resić, Husejinović, Dž. Beganović.

FK Rudar Prijedor: Trninić, Jakupović, Pekija, Cruz, Ivetić, Bilbija, Radulović, Marmat, Santos, Stjepanović, Kulenović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.