FK Sloboda predstavio novo pojačanje: "Jedva čekam da obučem dres"
FOTO: FK Sloboda

Dolazi na posudbu

FK Sloboda predstavio novo pojačanje: "Jedva čekam da obučem dres"

S. Mlaćo

Novo ime u FK Sloboda je Robert Mišković koji stiže iz NK Osijek.

Mišković je stigao na posudbu, s obzirom da će u Tuzli sigurno imati više prostora za nastup.

"Ovu priliku koristimo da se zahvalimo dugogodišnjim sportskim prijateljima iz Slavonije na čelu sa šefom stručnog štaba Nenadom Bjelicom koji su našem klubu izašli u susret pri transferu Miškovića na Tušanj. Nastavak je ovo izvrsne saradnje koju gaje naši klubovi. Mladi ofanzivac će kao posuđen fudbaler Osječana nositi crveno – crni dres do kraja ove sezone", istakli su iz FK Sloboda.

"Sretan sam što sam došao ovdje i jedva čekam da obučem dres Slobode i počnem igrati. Navijači mogu očekivati od mene da dam sve od sebe na terenu i da Sloboda bude što uspješnija ove sezone“, izjavio je Mišković po dolasku u redove Crveno – crnih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda danas igra generalku protiv Rudara iz Prijedora sa početkom u 13:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
A gdje je igrao ovaj ?? I vec pojacanje.za Slobodu......na sta je spao ovde u PL fudbal
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti